Blink Lashes Wimperextensions
Kies jij voor de meest natuurlijke wimperextensions of wil je toch echt wel langere wimpers? Wil je een bescheiden oogopslag en gewoon nooit meer mascara hoeven gebruiken? Of kies jij voor glamour, over de top en een drama look? Bij ons kan het allemaal. Voor we beginnen bespreken we jouw wensen, samen bepalen we de lengte, dikte en krul. Daarna kunnen we beginnen, op naar jouw droomwimpers!

Wij werken met het merk Blink Lashes Extensions, het beste merk op gebied van wimperextensions. Elk wimpertje krijgt zijn eigen extension, waardoor je een erg mooi en natuurlijk effect krijgt. Bij goede verzorging blijven de extensions gewoon zitten totdat de natuurlijke wimper uit valt, gemiddeld duurt dit twee maanden. Voor een langdurig resultaat raden wij aan om de extensions regelmatig op te vullen, hierdoor hou je continue die mooie, volle wimpers.

Voordelen van de Blink Lashes Wimperextensions:
mooie, volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet zitten Blink Lashes Extensions beschadigen de eigen wimpers niet de extensions blijven gemiddeld twee maanden zitten Om het mooiste resultaat te behouden, raden wij aan om de wimpers na 3 tot 4 weken op te laten vullen.

Prijzen
Nieuwe set wimpers; €79,00
Refill behandeling na 2 weken: €28,00
Refill behandeling na 3 weken: €38,00
Refill behandeling na 4 weken: €48,00