Sharona van der voort, eigenaresse van de schoonheidssalon.

Ik ben schoonheidsspecialiste sinds 2009. In 2010 heb ik de vervolgopleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste gevolgd. Een opleiding waarbij je dieper ingaat op de verschillende aspecten van huid- en lichaamsverzorging. Zo leer je bijvoorbeeld alles over de verschillen tussen een blanke en donkere huid. Deze kan en mag je niet op dezelfde manier behandelen. Tevens worden er verschillende massage technieken voor het gezicht aangeleerd.

Tijdens mijn opleiding en de jaren erna heb ik mij gespecialiseerd in acne. Een lastig en erg vervelend huidprobleem, waar veel mensen mee te maken krijgen. Ik vind het enorm fijn dat ik daar mannen en vrouwen, jong en oud mee kan helpen.

Na deze opleiding heb ik nog de opleiding sportmassage afgerond. Dus ook voor ontspanning of juist een stevige massage ben je bij mij aan het goede adres. Om verder op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik extra cursussen, workshops en opleidingen. Onder andere voor dermatologie, zwangerschapsmassage, bamboo massage en wimperextensions.


Barbara

Mijn naam is Barbara en ik ben sinds 2010 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.  Na het behalen van mijn diploma heb ik veel ervaring opgedaan in schoonheidssalons. Met name het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend interessant. De vele cursussen en trainingen die ik in de afgelopen 7 jaar heb gevolgd, hebben mij de kennis gegeven om resultaatgericht te werken. Voor mij is het dan ook belangrijk dat de klant stralend en tevreden de salon verlaat.


Meghan

Ik ben Meghan en sinds juni 2016 gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste. Dankzij de Allround opleiding heb ik veel extra specialisaties gedaan. Een van mijn specialisaties is de acne behandeling. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het geven van (stevige) massages. Ik vind het belangrijk om mijn klant zo goed mogelijk te helpen en hun wensen te vervullen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Een klant tevreden de salon zien verlaten is mijn doel.


Amber

Ik heet Amber en ik loop sinds september 2018 stage bij Boeddha Beauty. Op dit moment zit ik in het tweede jaar en volg ik met enthousiasme de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het Zadkine te Rotterdam. Dit vind ik een erg leuke opleiding en mijn passie ligt in dit vak. Mijn interesse ligt voornamelijk bij (gezichts-) massages omdat ontspanning zeer belangrijk is voor de geest. Ook verdiep ik mij graag in het analyseren van de (problematieke) huid zodat de juiste stappen worden ondernomen richting een mooie en stralende huid. Daarom ligt mijn focus op huidverbetering en ontspanning. Ik kan niet wachten om mijn diploma te halen en verder te ontwikkelen binnen de branche!

decaar-wit
decleor-wit-2
anbos-wit
bellabaci-klein-wit