Nieuwe huid
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet je in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en de behandelingen zorgen voor huidverbetering en huidvernieuwing. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën zoals vaseline en lanoline, dierenextracten, genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten en is dierproefvrij.

Bio-Peeling
De biologische peeling van Neoderma is gebaseerd op Chinese kruiden, algen, melisse, goudsbloem en perfluorcarbon (zuurstof). Deze peeling geeft een boost aan de huid, er vindt een reset plaats van alle huidfuncties en de huid wordt gestimuleerd om te vernieuwen. Dankzij deze peeling vernieuwt de huid binnen 10 dagen, terwijl dit proces normaal gesproken 4 weken in beslag neemt.

Van binnenuit
De Bio-Peeling zakt tot diep in de huid en gaat dáár voor huidverbetering zorgen. De combinatie van werkstoffen heeft een vochtregulerende werking en bovendien wordt het immuunsysteem van de huid positief beïnvloed, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt en de huid zodoende zal verbeteren.

Producten
Neoderma heeft 10 verschillende productlijnen. Elke lijn is ontworpen voor een ander huidprobleem. Zo kunnen we met Neoderma werken aan huidproblemen zoals huidveroudering, acne, grove poriën, pigmentvlekken en uiteraard de droge en/of vochtarme huid.