Wie geconfronteerd wordt met kanker weet dat zijn of haar leven ineens drastisch op zijn kop komt te staan. De impact van deze ziekte is fors en het herstel is vaak zwaar, daarom willen wij graag iets voor deze mensen betekenen.

Op zaterdag 27 oktober organiseren we een verwendag bij schoonheidssalon Boeddha Beauty. Tijdens deze verwendag kunnen mannen en vrouwen die getroffen zijn (geweest) door deze ziekte, kosteloos genieten van een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Zo hopen wij ze weer wat kracht en energie te geven. Daarnaast is verwend worden gewoon heel fijn en geeft het een goed gevoel.

Het programma
Onze dag start om 9.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Op deze dag willen wij zo veel mogelijk mannen en vrouwen een heerlijke behandeling geven.

Het verwenmoment zal bestaan uit:
– Ontvangst met thee en wat lekkers
– De behandeling: keuze uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage van 50 minuten.
– Als afsluiting van de behandeling nog een heerlijke fruitsmoothie.
– Om niet met lege handen naar huis te gaan hebben wij nog een verrassing klaar staan.

Kortom, even heerlijk verwend worden!

Aanmelden
Ben je zelf getroffen (geweest) door deze ziekte en ben je toe aan een heerlijk verwenmoment? Of ken je iemand die ziek is (geweest) en gun je hem of haar deze verwennerij? Dan kun je je vanaf 27 september tot 10 oktober inschrijven. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is plek voor een beperkt aantal gasten en inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Op 11 oktober nemen wij contact op met de mensen die de behandeling ontvangen en dan zullen wij ook de precieze tijd laten weten.

Heb je nog vragen over deze verwendag? Neem dan contact op via: info@boeddhabeauty.nl

Liefs,

Meghan, Barbara en Sharona
Team Boeddha Beauty

Aanmelden verwendag:

Inschrijven kan vanaf 27 september.

Voorkeur ochtend of middag:
ochtendmiddag

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

decaar-wit
decleor-wit-2
anbos-wit